dimarts, 29 d’octubre de 2013

Lliurament del premi Súper Anella 2013


Avui, 29 d'octubre el Delegat de l'empresa ITW Hi-Cone, Sr. Jordi Avellaneda ha lliurat el premi del Programa d’Educació Mediambiental Súper Anella 2013 a la directora de la nostra escola. A l'acte ha estat presidit per la Maria Patau, acompanyada de l'alcalde de La Roca, Sr Rafael Ros, el regidor de la Torreta, Sr Josep Maria Mateo, i el regidor de medi-ambient, Sr. Santi Raimí.

Els nostres delegats-verds de sisè, l'Hugo Gallardo i la Irene Rodríguez han presentat un power-point explicant tot el que es fa l'escola pel medi ambient, amb l’ajut de la delegada verda de l’escola, la mestra Míriam Collado.

Cliqueu per veure més fotos
La nostra escola ha recollit uns 58 quilos d’anelles de plàstic durant el passat curs i s’ha convertit en el centre escolar que més anelles ha aconseguit mai en aquest concurs, en què han participat més de 15.000 alumnes d’escoles del Vallès Oriental, Sabadell i Barcelona. El programa té com objectiu conscienciar des de l’escola de la importància del reciclatge. Els alumnes de l’escola han rebut un diploma i un val de compra de material informàtic per valor de mil euros. 

Agraïm a tots la vostra col·laboració i us animem a seguir reciclant com fins ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La vostra opinió és important. Diga'ns la teva! Pots signar amb el teu nom de pila i(o el curs del teu fill o filla.