dilluns, 27 d’abril de 2015

HOLI PARTY

La Holi Party, també coneguda com a festa dels colors, és el festival de primavera que se celebra a l’Índia, al Nepal i en altres indrets del món. Com moltes altres festes i tradicions, la Holi Party ha arribat al nostre continent en els darrers anys.
Aquesta festa té diversos significats, a nosaltres ens agradaria destacar la importància de saber oblidar i perdonar, la diversió, l’amor, la fraternitat...
Com marca la tradició, els nens i nenes hauran de venir vestits de blanc o amb roba clara per tal de destacar més els colors. Tot i que la pols és rentable, és preferible portar roba vella per tal de gaudir sense preocupacions. També recomanem l’ús d’ulleres de piscina o de sol per evitar el contacte directe amb els ulls.
Així doncs, dimecres 13 de maig per la tarda dins l’horari escolar, participarem en un taller de ioga pels alumnes d’Educació Infantil i en un taller de Bollywood pels alumnes d’Educació Primària. A continuació farem la Holi Party.
Serà una experiència única a l’escola per poder conèixer una cultura diferent a la nostra, on promourem la unió dels alumnes i mestres mitjançant la música, la diversió, la festa i la celebració durant un dia ple de colors! 
Agraïm a les entitats Pura India i Shindia la seva col·laboració en l'organització d'aquesta festa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La vostra opinió és important. Diga'ns la teva! Pots signar amb el teu nom de pila i(o el curs del teu fill o filla.