dimecres, 16 de març de 2016

13è Concurs de Punts de Llibre Biblioteca La Roca del Vallès i Dibuix del Dia Mundial de la Salut

Com cada any, l'escola participa en el concurs del punt de llibre de la biblioteca. És per això que us facilitem el model de cartolina per a que els vostres fills i filles puguin elaborar les seves creacions. És tracta d'una activitat voluntària i la temàtica és lliure. Els alumnes que vulguin participar hauran de retornar-lo al seu tutor o la seva tutora, com a molt tard, el dia 5 d'abril.
Enguany ha canviat la normativa: a la part del darrere del punt de llibre i, escrit amb llapis, constaran el nom, l’edat, l’adreça i el telèfon del participant.
Els punts de llibre s'exposaran a la biblioteca de La Roca del Vallès de l'11 d'abril al 2 de maig. El veredicte tindrà lloc el 18 d'abril a les 18:30 hores. El guanyador o la guanyadora rebrà un val de 75€ per bescanviar a la llibreria La Gralla, a més de ser el punt de llibre que enguany es farà servir a la biblioteca.
Us adjuntem les bases del concurs que ens han fet arribar. 


Per altra banda, com bé sabeu la darrera tarda del segon trimestre el PIC col·labora amb l'escola amb el tema "Esports Adaptats". És per això que després de la realització d'unes activitats relacionades amb aquesta temàtica, els vostres fills i filles podran participar en la creació d'un dibuix a la cartolina facilitada per l'escola. Aquests dibuixos es lliuraran als tutors i tutores el dimarts 29 de març i s'exposaran al Centre Cultural de la Torreta durant la setmana de la Salut, del 4 al 8 d'abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La vostra opinió és important. Diga'ns la teva! Pots signar amb el teu nom de pila i(o el curs del teu fill o filla.